Contact

  • Telefoon: 036-76 70 101
  • E-mail: info@clyff.nl
  • Adres: www.clyff.nl

De mensen achter CLYFF

Dit zijn de bedenkers van CLYFF (vnlr) : Mart Meijer, Jacco Huisman, Erik Petiet, Richard Reeskamp

Wie zijn de mensen van CLYFF De Finance Factory?

X

Van links naar rechts op de foto:

1) Mart Meijer
mart.meijer@clyff.nl

Telefoon: 06 -51 50 39 32

Mart heeft een accountant achtergrond, partner geweest bij Arenthals Grant Thornton. Financieel directeur en mede eigenaar van NFO Trendbox geweest en een internationale rol bij NFO ingevuld.  Nu: mede oprichter van Clyff , IFS Finance, IFS Interim en ID Insite.

2) Jacco Huisman
jacco.huisman@clyff.nl

Telefoon: 06-38 93 25 23

Jacco is ongeveer 20 jaar werkzaam in de ICT industrie en heeft verschillende rollen vervuld bij internationale ICT-leveranciers. Daarbij heeft hij zich onder andere bekwaamd in het verkoop-vak. In 2008 is hij als zelfstandig ondernemer gestart en heeft hij een aantal innovatieve softwareleveranciers geholpen in hun opstart- en groeifase. Nu o.a. mede-oprichter van Clyff. ”Een betrokken en superleuke club, waar ik me vooral bezighoud met nieuwe klanten”.

3) Erik Petiet
erik.petiet@clyff.nl

Telefoon: 06 – 25 48 77 51

Erik is van origine accountant (AA), heeft de nodige ervaring opgedaan in het accountantsvak. Hij heeft in de detachering op financiële functies in veel keukens mogen kijken. Al met al de nodige bagage om uitdagende financiële trajecten te begeleiden en tot een goed einde te brengen. Erik is mede oprichter van de IFS bedrijven en Clyff.

4) Richard Reeskamp
richard.reeskamp@clyff.nl

Telefoon: 06-22 24 13 17

Richard brengt 25 jaar internationale ervaring ervaring met zich mee. Als CFO was hij verantwoordelijk voor Finance & Controlling, ICT en vaak ook voor de Supply Chain. Dat deed hij in een breed scala van bedrijfssectoren, variërend van bedrijven in de productie industrie tot bedrijven in de (groot)handel, en vele jaren in de voedings- en levensmiddelen industrie. Richard is met name actief geweest in Europa, waaronder Duitsland, Frankrijk, UK, Spanje en Italië. Richard heeft daarnaast een uitgebreid netwerk in de US en het verre Oosten. Sinds 2004 heeft hij meerdere interim CFO posities gehad bij nieuw op te zetten, internatinaal opererende bedrijven. Als zelfstandig ondernemer is Richard oprichter en aandeelhouder in meerdere bedrijven, waaronder internet/software en duurzame producten en technologieën.